Тренинзи, инфо-дани, вебинари и подршкa

Фондација Темпус, као организација одговорна за спровођење програма Еразмус+ у Србији, организује тренинге, радионице и инфо-дане како би промовисала програм, информисала потенцијалне учеснике о могућностима које он нуди младима у Србији, упознала их са дефинисаним приоритетима, правилима и техничким пропозицијама програма, као и најавила отворене конкурсе за подношење предлога пројеката у склопу програма, и сл.

О датумима одржавања тренинга, радионица и инфо-дана у оквиру омладинске компоненте програма Еразмус+ можете се информисати преко Календара или се пријавите на мејлинг листу за пријем позива на  тренинге, радионице и инфо-дане. Пријавите се на мејлинг листу младих.

Поред тога, у оквиру Фондације Темпус функционише и инфо-центар, у оквиру кога је могуће добити најбитније информације о програму – путем имејла, телефоном или заказивањем састанка. Такође, инфо-центар потенцијалним подносиоцима пројеката омогућава приступ подацима о програму и кроз актуелне публикације, брошуре и друге промотивне материјале.

2017

Информативни дан о могућностима за младе 2017

Презентације са Инфо дана и радионица 2017

Вебинар Youthpass алат из угла организације и појединца 2017

2016

Информативни дан о могућностима за младе 2016

Информатвни дан о могућностима за младе 2016 – Омладинске размене

Презентације са Инфо дана и радионица 2016

Вебинари о пројектима КА1 Мобилност младих

Последње модификовано: новембар 8, 2017Публикације: