еTWINNING ОЗНАКА ЗА ШКОЛЕ

Како би рад школе на eTwinning порталу био препознат, уведена је нова ознаку за коју школе могу да се пријаве – eTwinning ознака за школе.

Школе којима је додељена ознака имаће већу видљивост на европском нивоу и формираће европску мрежу водећих eTwinning школа које ће инспирисати будући развој eTwinning-а.

Поред тога, ове школе ће бити препознате као предводници у области дигиталне праксе, праксе безбедности на интернету, иновативних и креативних приступа педагогији,подстицања континуираног професионалног усавршавања запослених и подстицања сарадничких наставних пракси са запосленима и ученицима.

Запослени и директори школа којима је додељена ознака биће позвани да учествују у наменским програмима професионалног усавршавања.

Више информација о критеријумима и поступку добијања eTwinning ознаке за школе можете да погледате овде.

Додељене су eTwinning ознаке за школе (eTwinning School Label) за 2020 – 2021. годину.  Укупно 30 школа из Србије добило је eTwinning ознаку за школе.

Додељене су eTwinning ознаке за школе (eTwinning School Label) за 2019 – 2020. годину.  Укупно 20 школа из Србије добило је eTwinning ознаку за школе.

Додељене су eTwinning ознаке за школе (eTwinning School Label) за 2018 – 2019. годину.  Укупно 19 школа из Србије добило је eTwinning ознаку за школе.