Представљање високошколских институција на сајму високог образовања у Глазгову

Годишња конференција Европске асоцијације за интернационализацију образовања EAIE (European Association for International Education)  биће одржана у Глазгову од 15. до 18. септембра 2015. године. У склопу конференције биће организован и сајам високог образовања на коме ће учешће узети више од 5000 учесника из преко 90 земаља света. Учесници из Србије на сајму ће бити Фондација Темпус – Еразмус+ канцеларија у Србији и представници Темпус пројекта СИПУС (Универзитет у Новом Саду).

С обзиром на то да је реч о једном од највећих сајмова високог образовања, сматрамо да је ово одлична прилика да представимо образовни систем Републике Србије, високошколске институције и могућности које пружају студентима из иностранства, као и прилике за научну и образовну сарадњу са институцијама из других држава.

Како бисмо на што бољи начин представили могућности за сарадњу, саставили смо упитник за институције из Србије заинтересоване за међународну сарадњу. Молимо Вас да, уколико сте заинтересовани да представимо ваше студијске програме, идеје за пројекте и сарадњу, попуните упитник: https://erasmusplus.rs/predstavljanje-visokoskolskih-institucija-na-sajmu-visokog-obrazovanja-u-glazgovu/

За попуњавање је потребно 5 минута, а како се ради о званичном ставу институције, замолили бисмо да управа институције буде упозната са одговорима.