Predstavljanje visokoškolskih institucija na sajmu visokog obrazovanja u Glazgovu

Godišnja konferencija Evropske asocijacije za internacionalizaciju obrazovanja EAIE (European Association for International Education)  biće održana u Glazgovu od 15. do 18. septembra 2015. godine. U sklopu konferencije biće organizovan i sajam visokog obrazovanja na kome će učešće uzeti više od 5000 učesnika iz preko 90 zemalja sveta. Učesnici iz Srbije na sajmu će biti Fondacija Tempus – Erazmus+ kancelarija u Srbiji i predstavnici Tempus projekta SIPUS (Univerzitet u Novom Sadu).

S obzirom na to da je reč o jednom od najvećih sajmova visokog obrazovanja, smatramo da je ovo odlična prilika da predstavimo obrazovni sistem Republike Srbije, visokoškolske institucije i mogućnosti koje pružaju studentima iz inostranstva, kao i prilike za naučnu i obrazovnu saradnju sa institucijama iz drugih država.

Kako bismo na što bolji način predstavili mogućnosti za saradnju, sastavili smo upitnik za institucije iz Srbije zainteresovane za međunarodnu saradnju. Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresovani da predstavimo vaše studijske programe, ideje za projekte i saradnju, popunite upitnik: https://erasmusplus.rs/predstavljanje-visokoskolskih-institucija-na-sajmu-visokog-obrazovanja-u-glazgovu/

Za popunjavanje je potrebno 5 minuta, a kako se radi o zvaničnom stavu institucije, zamolili bismo da uprava institucije bude upoznata sa odgovorima.