Пријава за вебинар „Конкурс за учешће у међународним пројектима: Подстицање иновација у настави језика“

Фондација Темпус и Европски центар за живе језике Савета Европе (European Centre for Modern Languages – ECML) организују за све заинтересоване вебинар на тему „Конкурс за учешће у међународним пројектима: Подстицање иновација у настави језика“.

Догађај је отворен за наставнике, едукаторе наставника, истраживаче, оне који се баве израдом наставних материјала и планова и програма, као и друге стручњаке у области наставе страних језика. Намењен је онима који желе да сарађују са колегама широм Европе и укључе се у осмишљавање и израду практичних материјала и ресурса везаних за наставу и учење језика користећи ову јединствену европску платформу за размену, развој и објављивање иновативних идеја.

Вебинар ће бити одржан у уторак 26. марта 2019. године у 10 часова. Приступни линк и упутство за праћење вебинара биће послато путем електронске поште дан раније.

Ако сте заинтересовани за учешће у вебинару, молимо Вас да попуните регистрациони формулар у наставку. Рок за пријаву је 25. март у 14 часова. За сва питања везана за вебинар можете нам се обратити путем имејл адресе office@tempus.ac.rs.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.