Пријава за радионице за израду предлога пројеката изградње капацитета у високом образовању

Ажурирано: Пријављивање за радионицу која ће бити одржана у Новом Саду је продужено до 09. јануара у 17 часова. Сви пријављени ће бити обавештени о статусу пријаве након истека рока за пријаву.

Фондација Темпус – Еразмус+ канцеларија у Србији, организује радионице посвећене развоју предлога пројеката за конкурс за пројекте изградње капацитета у високом образовању са нагласком на разраду детаљног описа пројекта. Радионице су намењене представницима високошколских институција које планирају да конкуришу за пројекте изградње капацитета у високом образовању, или да у њима учествују као партнери. Циљеви радионица су:

Објаснити неопходност повезивања наративних делова пројектне пријаве у конзистентну целину без понављања навода
Указати на захтеве везане за сваки појединачни наративни део пријаве
Помоћи учесницима да разумеју све аспекте попуњавања додатног дела пријаве који се односи на мобилност

Радионице се организују према следећем распореду:

  • 11. јануар (среда) – Ректорат Универзитета у Новом Саду, од 10 до 16 часова
  • 13. јануар (петак) – Ректорат Универзитета у Нишу, од 10 до 16 часова
  • 17. јануар (уторак) – Београд, од 11 до 17 часова

Планирано је да све три радионице имају исти садржај и покрију исте теме. Учесници ће накнадно бити обавештени о месту одржавања радионица.

Пријаву за радионице можете извршити попуњавањем формулара, најкасније до понедељка, 09. децембра до 10 часова.

Број учесника радионице је ограничен. Учесници тренинга за писање матрице логичког оквира имаће предност при одабиру за учешће, а водиће се рачуна о заступљености различитих типова институција и уједначеном броју особа из исте институције. Учесници сами сносе евентуалне путне и трошкове смештаја. Фондација Темпус – Еразмус+ канцеларија у Србији обезбеђује радне материјале и освежење током радионица.