Презентација: Где, шта, како? Алати и ресурси за представљање и мобилност студената и младих у Европи

Информативни центар Фондације Темпус организује презентацију: ”Где, шта, како? Алати и ресурси за представљање и мобилност студената и младих у Европи” у уторак, 23. априла 2019. године са почетком у 17 часова у просторијама Инфо центра (Теразије 39, I спрат, Београд).

Догађај је намењен студентима, младим особама и омладинским радницима који желе да сазнају основне информације о бесплатним алатима и ресурсима на европском нивоу који пружају могућност за представљање и унапређење знања и вештина, као и мобилност зарад формалног и неформалног учења и усавршавања.

На презентацији ће, између осталог бити речи о Europass алатима (CV, језички пасош, пропратно писмо), Eurodesk претраживачу/проналазачу могућности (студије, праксе, волонтирање, стипендије), Европском омладинском порталу, SALTO, Euraxess, Eures, ….

Учешће на презентацији и вебинару је бесплатно, а за пријаву учешћа потребно је попунити кратак пријавни формулар у настваку.

Презентација може бити фотографисана у сврху информисања јавности о догађају.

Питања обележена * су обавезна.

Prijavni formular za prezentaciju: Gde, šta, kako? Аlati i resursi za predstavljanje i mobilnost studenata i mladih u Evropi

 

Verifikacija