Дан консултација о првом року за предају пројеката у оквиру Еразмус+:Млади у акцији у 2016. години

Dan konsultacijaУколико је твоја организација, институција или КЗМ у процесу писања пројеката за рок 2. фебруара, 2016  у оквиру Еразмус+ програма за КА2 пројекте изградње капацитета у области рада са младима (више информација о позиву на https://erasmusplus.rs/novi-poziv-2016/), позивамо те да нам се придружиш на Дану консултација. 

Дан консултација организује Група “Хајде да…” као Контакт тачка за Еразмус+:Млади у акцији и представља место за одговоре на питања у вези са специфичностима позива и пројектном документацијом, као и место за представљање примера добре праксе из претходног позива у Србији.

Дан консултација ће бити одржан 20. јануара, 2016 у Београду и траје оквирно од 10:00-17:00 часова.

Да бисте се пријавили, као представници орг/КЗМ/инст из Србије, потребно је да попуните пријавни формулар који можете пронаћи у наставку. Број учесника је ограничен. Учесници сами покривају трошкове пута. Рок за слање пријава је 13. јануар, 2015.

Подсећамо да Контакт тачка за Еразмус+:Млади у акцији пружа и могућност е-маил и телефонских консултација, сваким радним даном од 10:00 – 15:00. Такође, уз претходну најаву, пружамо услуге консултација уживо у канцеларији Групе „Хајде да…“. Контакт податке можете пронаћи на адресиhttps://erasmusplus.rs/o-nama-2/kontakt/.

Дан консултација је подржан од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије, САЛТО ресурс центра за југоисточну Европу, Еразмус+ програма и Куће људских права и демократије.

logo projektakuca