Dan konsultacija o prvom roku za predaju projekata u okviru Erazmus+:Mladi u akciji u 2016. godini

Dan konsultacijaUkoliko je tvoja organizacija, institucija ili KZM u procesu pisanja projekata za rok 2. februara, 2016  u okviru Erazmus+ programa za KA2 projekte izgradnje kapaciteta u oblasti rada sa mladima (više informacija o pozivu na https://erasmusplus.rs/novi-poziv-2016/), pozivamo te da nam se pridružiš na Danu konsultacija. 

Dan konsultacija organizuje Grupa “Hajde da…” kao Kontakt tačka za Erazmus+:Mladi u akciji i predstavlja mesto za odgovore na pitanja u vezi sa specifičnostima poziva i projektnom dokumentacijom, kao i mesto za predstavljanje primera dobre prakse iz prethodnog poziva u Srbiji.

Dan konsultacija će biti održan 20. januara, 2016 u Beogradu i traje okvirno od 10:00-17:00 časova.

Da biste se prijavili, kao predstavnici org/KZM/inst iz Srbije, potrebno je da popunite prijavni formular koji možete pronaći u nastavku. Broj učesnika je ograničen. Učesnici sami pokrivaju troškove puta. Rok za slanje prijava je 13. januar, 2015.

Podsećamo da Kontakt tačka za Erazmus+:Mladi u akciji pruža i mogućnost e-mail i telefonskih konsultacija, svakim radnim danom od 10:00 – 15:00. Takođe, uz prethodnu najavu, pružamo usluge konsultacija uživo u kancelariji Grupe „Hajde da…“. Kontakt podatke možete pronaći na adresihttps://erasmusplus.rs/o-nama-2/kontakt/.

Dan konsultacija je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, SALTO resurs centra za jugoistočnu Evropu, Erazmus+ programa i Kuće ljudskih prava i demokratije.

logo projektakuca