Дан консултација о другом позиву за пројекте у оквиру Еразмус+ програма ЕУ

Уколико је твоја организација, институција или КЗМ у процесу писања пројеката за Други позив у оквиру Еразмус+ програма за КА2 пројекте изградње капацитета у области рада са младима (више информација о позиву на https://erasmusplus.rs/drugi-poziv-za-projekte/?langkl=cir), позивамо те да нам се придружиш на Дану консултација. 

Дан консултација организује Контакт тачка за Еразмус+:Млади у акцији и представља место за одговоре на питања у вези са специфичностима позива и пројектном документацијом, као и место за представљање примера добре праксе из претходног позива у Србији.

Дан консултација ће бити одржан 24-ог августа у Београду.

Да бисте се пријавили, као представници орг/КЗМ/инст из Србије, потребно је да попуните пријавни формулар који можете пронаћи у наставку. Број учесника је ограничен. Учесници сами покривају трошкове пута. Рок за слање пријава је 18. август, 2015.

Подсећамо да Контакт тачка за Еразмус+:Млади у акцији пружа и могућност е-маил и телефонских консултација, сваким радним даном од 10:00 – 15:00. Такође, уз претходну најаву, пружамо услуге консултација уживо у канцеларији Групе „Хајде да…“. Контакт податке можете пронаћи на адреси https://erasmusplus.rs/o-nama-2/kontakt/.

Контакт тачка, у другој половини 2015-е планира неколико специјализованих обука о омладинској компоненти Еразмус+ програма. Како би били информисани о тим тренинзима, пријавите се на листу https://erasmusplus.rs/o-nama-2/mejling-lista/ или пратите информације на презентацији https://erasmusplus.rs/category/mladi/.

Logoi

BARVNI TRAK_MAIL