Друга годишња Euroguidance конференција

Фондација Темпус – Национални центар Euroguidance мреже (Европска мрежа за подршку каријерном вођењу и саветовању) организује другу годишњу Euroguidance конференцију у среду 17. децембра 2014. године, у хотелу Метропол у Београду.

Конференцију „Каријерно вођење и саветовање у Републици Србији“ организује Национални центар европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању EUROGUIDANCE у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја и Министарством омладине и спорта. Конференција се одржава по други пут и представља прилику за размену информација између свих актера у систему каријерног вођења и саветовања, као и представљање резултата рада у претходном периоду и планова за даљи развој и сарадњу.

Прелиминарни дневни ред конференције можете преузети овде.

У складу са недавним пријемом Србије у пуноправно чланство у ELGPN мрежи, најзначајније место на овогодишњој конференцији ће заузети обраћање координатора Европске мреже политика целоживотног вођења – ELGPN, г. Раима Вуоринена. Током конференције биће представљени резултати из области каријерног вођења који су у претходном периоду остварени у различитим секторима ( образовање, запошљавање, млади) са нагласком на најзначајније новине које су уведене у претходном периоду. Ово ће бити и прилика за учеснике да се укључе у дискусију о даљем развоју система каријерног вођења и саветовања у Републици Србији, као и могућност за умрежавање практичара, унапређење сарадње актера у систему КВиС и њихово упознавање са добрим европским праксама у овој области.

Због ограниченог броја места, молимо Вас да се пријавите за учешће попуњавањем регистрационог формулара. Рок за пријаву је понедељак 15. децембар 2014. године до 15 часова. Учешће на конференцији је бесплатно, а представницима канцеларије за младе, наставницима и саветницима НСЗ који долазе из других градова биће надокнађени путни трошкови у висини повратне аутобуске карте.