ЕПАЛЕ конференција ”Функционално образовање одраслих и развојне путање” – пренос уживо-

Фондација Темпус организује националну ЕПАЛЕ конференцију под називом „Функционално образовање одраслих и развојне путање“, која ће се одржати у уторак, 27. фебруара 2018. године, од 10 до 17 часова, у хотелу Метропол Палас у Београду.

Конференцију можете пратити уживо путем лајв стрима а можете учествовати и у онлајн дискусији.

Конференција је намењена свима који су заинтересовани или се баве образовањем одраслих – школама које имају програме за образовање одраслих, наставницима у програму функционалног описмењавања одраслих, представницима Националне службе за запошљавање, представницима невладиних организација активних у овој области, свим јавно признатим организаторима активности, итд.

На овом скупу, учешће ће узети бројни стручњаци из Европе и региона, који ће представити своја знања на тему унапређења квалитета вештина у области образовања одраслих, као и искуства других држава у овом процесу.

Пријављивање за учешће на конференцији отворено је до 18. фебруара 2018. у поноћ, а врши се путем регистрационог формулара.

Учешће на конференцији је бесплатно, а обезбеђен је и превод. Представницима организација у области образовања одраслих који долазе из других градова биће рефундирани путни трошкови у износу цене повратне аутобуске карте.

ЕПАЛЕ је платформа развијена у оквиру Еразмус+ програма, која омогућава свима који се баве или су заинтерсовани за образовање одраслих у Европи да се виртуелно састану на једном месту и размене своја знања, искуства, питања и добре праксе.