Резултати конкурсног рока за 2019: Други рок за стратешка партнерства за младе (КА205)

Фондација Темпус објављује резултате одабира пројеката за финансирање за стратешка партнерства за област младих (КА205), у оквиру Општег позива за 2019 годину (EAC/A03/2018)програма Еразмус+ (други конкурсни рок 30.04.2019).

Одлуку о одабиру пројеката за финансирање Фондација Темпус доноси на основу правила програма Еразмус+, узимајући у обзир, као два главна критеријума, ранг листу формирану према броју поена које су пројектним пријавама доделили спољни оцењивачи током оцењивања испуњености критеријума квалитета и расположива средства за овај конкурсни рок.

 

Пројекат одабран за финансирање:

Бр. Реф. број пројектне пријаве Назив пројектне пријаве Подносилац пројектне пријаве Одобрени износ (EUR)
1. 2019-2-RS01-KA205-000940 Supporting the autonomy of movement of disabled youth through guidance and mapping of accessible places Организација “AзБуки”, Nиш 28.402,00

 

Одрицање од одговорности: Одлуке о предложеном износу средстава могу се разликовати од оних које су наведене у пројектној пријави. Информација о томе да су пројекти предложени за финансирање не представља уговорну обавезу за Фондацију Темпус све док особа која има право заступања организације – установе не потпише уговор са Фондацијом Темпус.