Двонедељна обука на интернету: ”eTwinning националне ознаке квалитета 2016/2017”

eTwinning национални тим за подршку, заједно са eTwinning амбасадорима у Србији, организује бесплатну двонедељну обуку путем интернета под називом: ”eTwinning Националне ознаке квалитета 2016/2017” у трајању од 11. до 22. маја 2017. године.

Пријављивање за eTwinning  обуку траје до 10. маја 2017. године у 12 часовапопуњавањем формулара ОВДЕ. 

Циљ обуке је да учесници увиде значај ознака квалитета, као и да се детаљно упознају са критеријумима за доделу националних ознака квалитета у циљу израде и реализације квалитетних пројеката.

Обука ће се састојати од осам вебинара које ће држати  eTwinning  амбасадори у Србији и практичног дела. Током обуке сваки критеријум за доделу ознака квалитета ће бити детаљно представљен. На примерима успешних пројеката и кроз практични рад, учесници обуке имаће прилику да сазнају како се уз праћење критеријума може унапредити редовна настава/рад са децом, педагошки приступ и међупредметне компетенције.

За учешће на обуци потребно је да учесници буду регистровани на порталу и да имају најмање један активан или завршен пројекат. С обзиром да је број учесника ограничен, о статусу ваше пријаве бићете обавештени након истека рока за пријављивање. Учесници добијају потврду о учешћу на обуци уколико присуствују обуци и учестовују у свим њеним деловима.

За све додатне информације можете се обратити eTwinning националном тиму за подршку путем телефона и е-поште:

Телефон: 011/3342 430

E-pošta: etwinning@tempus.ac.rs