Dvonedeljna obuka na internetu: ”eTwinning nacionalne oznake kvaliteta 2016/2017”

eTwinning nacionalni tim za podršku, zajedno sa eTwinning ambasadorima u Srbiji, organizuje besplatnu dvonedeljnu obuku putem interneta pod nazivom: ”eTwinning Nacionalne oznake kvaliteta 2016/2017” u trajanju od 11. do 22. maja 2017. godine.

Prijavljivanje za eTwinning  obuku traje do 10. maja 2017. godine u 12 časovapopunjavanjem formulara OVDE. 

Cilj obuke je da učesnici uvide značaj oznaka kvaliteta, kao i da se detaljno upoznaju sa kriterijumima za dodelu nacionalnih oznaka kvaliteta u cilju izrade i realizacije kvalitetnih projekata.

Obuka će se sastojati od osam vebinara koje će držati  eTwinning  ambasadori u Srbiji i praktičnog dela. Tokom obuke svaki kriterijum za dodelu oznaka kvaliteta će biti detaljno predstavljen. Na primerima uspešnih projekata i kroz praktični rad, učesnici obuke imaće priliku da saznaju kako se uz praćenje kriterijuma može unaprediti redovna nastava/rad sa decom, pedagoški pristup i međupredmetne kompetencije.

Za učešće na obuci potrebno je da učesnici budu registrovani na portalu i da imaju najmanje jedan aktivan ili završen projekat. S obzirom da je broj učesnika ograničen, o statusu vaše prijave bićete obavešteni nakon isteka roka za prijavljivanje. Učesnici dobijaju potvrdu o učešću na obuci ukoliko prisustvuju obuci i učestovuju u svim njenim delovima.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti eTwinning nacionalnom timu za podršku putem telefona i e-pošte:

Telefon: 011/3342 430

E-pošta: etwinning@tempus.ac.rs