Радионица посвећена припреми пријава за Еразмус повељу за високо образовање

Фондација Темпус организује једнодневну радионицу посвећену предстојећем конкурсу за Еразмус повељу за високо образовање. Радионица је намењена представницима самосталних високошколских установа у Републици Србији (универзитетима и академијама/високим школама) у циљу њихове припреме за конкурисање за Еразмус повељу за високо образовање.

Поседовање Еразмус+ повеље за високо образовање представља нужан предуслов за даље учешће високошколских установа из Србије у програму Еразмус+ пошто је Република Србија пуноправни члан овог програма Европске уније. У том смислу, оне установе које не успеју да се акредитују, тј. не буде прихваћена њихова пријава за Еразмус+ повељу, неће моћи према правилима програма која сада важе да наставе да учествују у пројектима ни као партнери ни као координатори.

Радионица ће бити одржана у уторак, 10. децембра 2019. године, у Београду, у просторијама Фондације Темпус (Руже Јовановић 27а) са почетком у 11 часова. Прелиминарни дневни ред радионице можете преузети овде. Пријаву за радионице можете извршити попуњавањем регистрационог формулара најкасније до четвртка, 5. децембра 2019. године, до 23:59 часова.

Услед великог интересовања и ограниченог броја места, очекује се да свака самостална високошколска установа на састанак пошаље максимално по једног представника.

Учешће на радионици је бесплатно. Учесници сами сносе евентуалне трошкове пута и смештаја, док Фондација Темпус обезбеђује радне материјале и освежење током радионица.

Уколико имате додатних питања, можете се обратити Групи за високо образовање Фондације Темпус путем следеће мејл адресе: higher-education@tempus.ac.rs