Радионица посвећена Еразмус повељи за високо образовање

Фондација Темпус, у сарадњи са Европском комисијом и Извршном агенцијом за програме у области образовања, медија и културе (ЕАЦЕА) организовала је једнодневну радионицу посвећену предстојећем конкурсу за Еразмус повељу за високо образовање.

Радионица је била одржана у петак, 08. децембра 2017. године, у хотелу М (Булевар Ослобођења 56а), у Београду. Била је намењена представницима самосталних високошколских установа у Републици Србији (универзитетима и високим школама) који ће од конкурсног рока за 2019. годину по први пут бити у могућности да конкуришу за Еразмус повељу за високо образовање.

На радионици су говорили представници Европске комисије и ЕАЦЕА као и независни оцењивачи са значајним искуством у оцењивању пријава за Еразмус повељу за високо образовање који су учесницима представили  добре праксе у припреми пријаве за Повељу.

У наставку можете да преузмете презентације које су биле одржане током радионице:

1. “Еrasmus Charter for Higher Education (ECHE) 2014-2020 – Future participation of Serbia” – Наташа Зандер (Natascha Sander), Европска комисија;

2. ”Erasmus Charter for Higher Education” – Алба Прието Гонзалес (Alba Prieto-Gonzalez), Извршна агенција за програме у области образовања, медија и културе (ЕАЦЕА).