Семинар ,,Унапређење квалитета активности каријерног вођења у средњим школама” у Београду – регистрација

Национални центар Европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању Euroguidance са задовољством Вас позива на семинар за наставнике средњих школа под називом ,,Унапређење квалитета активности каријерног вођења у средњим школама: ефикасно планирање рада школског тима за КВиС”, који ће се одржати 25. новембра 2016. године, од 10 до 17 часова у Београду, у просторијама Фондације Темпус, Делиградска 4/5. 

Заинтересовани наставници могу се пријавити за учешће на семинару попуњавањем формулара у наставку до среде, 23новембра 2016. у 20 часова. Број места је ограничен па је пожељно пријавити се што пре. Одабрани учесници ће о потврди учешћа на семинару бити обавештени најкасније у четвртак, 24. новембра до 12 часова. За све додатне информације можете се обратити Euroguidance центру путем е-поште на euroguidance@tempus.ac.rs.

Prijava za seminar ''Unapređenje kvaliteta aktivnosti karijernog vođenja u srednjim školama: efikasno planiranje rada školskog tima za karijerno vođenje i savetovanje''

  • Registracioni formular

 

Verification