Seminar ,,Unapređenje kvaliteta aktivnosti karijernog vođenja u srednjim školama” u Beogradu – registracija

Nacionalni centar Evropske mreže za podršku karijernom vođenju i savetovanju Euroguidance sa zadovoljstvom Vas poziva na seminar za nastavnike srednjih škola pod nazivom ,,Unapređenje kvaliteta aktivnosti karijernog vođenja u srednjim školama: efikasno planiranje rada školskog tima za KViS”, koji će se održati 25. novembra 2016. godine, od 10 do 17 časova u Beogradu, u prostorijama Fondacije Tempus, Deligradska 4/5. 

Zainteresovani nastavnici mogu se prijaviti za učešće na seminaru popunjavanjem formulara u nastavku do srede, 23novembra 2016. u 20 časova. Broj mesta je ograničen pa je poželjno prijaviti se što pre. Odabrani učesnici će o potvrdi učešća na seminaru biti obavešteni najkasnije u četvrtak, 24. novembra do 12 časova. Za sve dodatne informacije možete se obratiti Euroguidance centru putem e-pošte na euroguidance@tempus.ac.rs.

Prijava za seminar ''Unapređenje kvaliteta aktivnosti karijernog vođenja u srednjim školama: efikasno planiranje rada školskog tima za karijerno vođenje i savetovanje''

  • Registracioni formular

 

Verification