EPALE вебинар: „Aктивно учешће на EPALE платформи – виртуелне заједнице и њихова примена у пракси“

Фондација Темпус – EPALE национални тим за подршку, организује вебинар на тему „Aктивно учешће на EPALE платформи – виртуелне заједнице и њихова примена у пракси, који ће се одржати у четвртак, 26. децембра 2019. у 16 сати.

Циљ вебинара је да учесницима представи могућности које пружају виртуелне заједнице (online communities) на EPALE платформи, као и да пружи конкретне смернице и савете о томе како да активно учествују у тим заједницама на EPALE платформи, како да успоставе сарадњу са колегама из Европе и како им виртуелне заједнице могу послужити као алати у пракси, тј. у активностима образовања одраслих. Пријава за учешће на овом вебинару врши се искључиво попуњавањем регистрационог формулара.

Рок за пријаву је среда, 25. децембар до 12 часова. Након истека рока, линк за приступ вебинару биће послат пријављеним учесницима путем мејла.

За све додатне информације можете се обратити EPALE националном тиму за подршку путем телефона и е-поште:

Телефон: 011/3342 430, опција 3

E-пошта: adult-education@tempus.ac.rs

ЕPALE платформа намењена је професионалцима у области образовања одраслих у Европи (наставницима, професорима, тренерима, истраживачима, организаторима, доносиоцима одлука) и омогућава свима који се баве или су заинтересовани за образовање одраслих да се виртуелно састану на једном месту и размене своја знања, искуства, питања и добре праксе.