Еразмус+ спорт 2020. инфо дан у Бриселу

Извршна агенција за образовање, медије и културу (EACEA) 30. јануара 2020. године у Бриселу организује Еразмус+ спорт информативни дан. Догађај је могуће пратити уживо (уз претходну пријаву) као и путем интернета.

Еразмус+ спорт инфо дан организује се са циљем информисања потенцијалних учесника – организација и установа активних у области спорта – у Еразмус+ пројектима у области спорта у текућем конкурсном року (2020), као и њиховог умрежавања. На догађају ће бити речи о програмском, финансијском, процедуралном и другим аспектима у вези са пријавом ове врсте Еразмус+ пројеката.

Пријаве за учешће на догађају уживо су отворене до 20. јануара 2020. године (или раније, у случају попуњавања капацитета), а могу се пријавити до 2 представника из исте организације. Трошкови пута и смештаја нису покривени. Сви заинтересовани могу пратити програм инфо дана и путем интернета. Више информација, укључујући агенду догађаја, доступно је на интернет страници Извршне агенције, преко које ће такође бити могуће приступити интернет преносу догађаја.