Erasmus+ tematske radionice 2015/2016

Erazmus+ tematske radionice 2015/2016 - ispitivanje potreba

 • Fondacija Tempus - Erazmus+ kancelarija u Srbiji, organizuje tematske radionice posvećene razvoju predloga projekata za konkurs za projekte izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju u okviru programa Erazmus+

  Radionice su namenjene isključivo predstavnicima visokoškolskih institucija koje planiraju da konkurišu za projekte izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju (ranije Tempus projekti), ili da u njima učestvuju kao partneri. Radionice će biti održane u periodu novembar 2015 – januar 2016.

  Molimo Vas da popunite kratki upitnik u prilogu, putem koga iskazujete potrebu za određenom temom radionice. Informacije se prikupljaju do 11. novembra 2015. godine i na osnovu prikupljenih upitnika biće formiran raspored održavanja tematskih radionica za koje je iskazano najviše interesovanja. Takođe, radionice će biti održane u gradovima za koje je iskazano dovoljno interesovanja. O procesu prijavljivanja za radionice bićete naknadno obavešteni.

  Ukoliko zbog velikog interesovanja broj prijavljenih prevazilazi kapacitete/broj mesta, pri odabiru učesnika i učesnica vodiće se računa o ravnomernoj geografskoj distribuciji, zastupljenosti različitih tipova institucija/organizacija i ujednačenom broju osoba iz iste institucije. Ukoliko za određenu radionicu ne postoji dovoljno interesovanja u nekom od navedenih gradova, prijavljenima za tu radionicu će biti ponuđeno da se prijave da učestvuju na radionici sa istom temom u drugom gradu.

  Učesnici sami snose eventualne putne i troškove smeštaja. Fondacija Tempus - Erazmus+ kancelarija u Srbiji obezbeđuje radne materijale i osveženje tokom radionica.

  Polja obeležena * u formularu je obavezno popuniti.
 

Verification