Еразмус дани 2020

ШТА СУ ЕРАЗМУС ДАНИ?

15., 16. и 17. октобар 2020: Три дана прославе програма Еразмус+ у Европи и шире током #ErasmusDays. Јединствена прилика да организујете догађај, поделите своје Еразмус искуство или поделите информације о свом пројекту.

Интернационална мобилност и европско држављанство поново су у средишту #ErasmusDays 2020. У 2019. години у 53 земље су одржана 3 995 догађаја! Да ли сте спремни да ове године будете још бољи? Погледајте видео најаву коју је припремила француска национална агенција.

Без обзира на то да ли сте корисник Еразмус+ или сте алумни, #ErasmusDays ће вам дати шансу да поделите своја искуства, организујете догађаје и проширите вест о овом пројекту.

Да ли желите да студирате или се обучавате у иностранству?

#ErasmusDays вам нуди три дана да научите све о Еразмус+ програму, као и да попричате са корисницима овог програма који ће вам пренети своје искуство.
Изложбе, концерти, такмичења, семинари, партнерске мреже, отворени дани, дистрибуција докумената везана за европску мобилност, дигиталне презентације.. сви ови догађаји биће организовани у многим земљама током #ErasmusDays.

Зато не губите ни један тренутак, већ се пријавите за организацију догађаја, учествујте у неком догађају близу вас, поделите информације о том догађају и вашој вези са Европом на друштвеним мрежама путем ознаке #ErasmusDays!

Како да организујете догађај?

Креирајте догађај који ће представити утицај вашег пројекта и/или који ће поделити искуство корисника Еразмус+ програма или искористите прилику #ErasmusDays 2020 да бисте организовали догађај који сте планирали како бисте могли да постигнете прави утицај у медијима и на друштвеним мрежама.
Напомена: Можете организовати дигитални догађај или изложбу ако ваша институција не може да прими публику или ако су рестриктивне мере услед пандемије COVID-19 и даље на снази.

Неопходно је да се пријавите на #ErasmusDays 2020 вебсајту како би ваш догађај био регистрован. Да бисте се пријавили потребно је да попуните следеће податке:

 • Назив догађаја који се организује;
 • Опис догађаја на енглеском језику;
 • Назив организатора и мејл адреса;
 • Врста организације (школа и предшколска установа/високошколска установа/образовање одраслих/професионалне обуке/ организације младих);
 • Врста догађаја (анимација, концерт, фестивал/ филмска пројекција/ презентација/ састанак/ отворена врата/ оригинална идеја/ конференција/ други догађај/презентација/округли сто/ најаве/ приредба, изложба /спортски догађај, такмичење/виртуални догађај);
 • Тему догађаја;
 • Датум догађаја: октобар 15/ 16 / 17;
 • Место догађаја;
 • Адреса догађаја;
 • Вебсајт/ Facebook / Twitter / Instagram организатора;
 • Слика (формат: jpeg).

Такође, на следећем линковима можете да преузмете промотивне визуале за припрему ваших догађаја:

БАНЕР
ЛОГО (бела позадина)
ЛОГО (плава позадина)