Пријава за презентацију: Еразмус+ пројекти у области општег, стручног и образовања одраслих

Фондација Темпус организује презентацију на тему: Еразмус+ пројекти у области општег, стручног и образовања одраслих, намењену свим запосленима у основним и средњим школама, предшколским и установама за образовање одраслих, заинтересованим за учешће у Еразмус+ пројектима у текућем конкурсном року.

Током једночасовне презентације, учесници ће се упознати са Еразмус+ пројектима мобилности и стратешких партнерстава, кроз које је могуће повезање и сарадња са колегама из Европе, као и како да такве пројекте користе за стручно и професионално усавршавање и развој своје установе.

Презентација се одржава у четвртак, 6. децембра, од 17-18 часова, у просторијама Информативног центра Фондације Темпус (Теразије 39, I спрат).

Формулар је потребно попунити најкасније до четвртка, 6. децембра до 12 часова, а информација о статусу пријаве биће прослеђена на мејл наведен у пријави. У случају да не примите поменути мејл, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam), а у случају свих техничких проблема, можете нам писати и на адресу: info@tempus.ac.rs.

Догађај може бити фотографисан у сврху информисања јавности о одржаној презентацији.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.