Позив за учешће у онлајн издању “ETS Trainer Skills Workshop (TSW) – Coaching mind-set and coaching skills for trainers”

Због великог интересовања за TCA догађај под називом “ETS Trainer Skills Workshop (TSW) – Coaching mind-set and coaching skills for trainers” који је реализован онлајн у претходном периоду, организатори су одлучили да понове овај догађај у периоду од 25. до 29. јануара 2021. године такође онлајн путем.

Овај TCA је посвећен вештинама осмишљавања и реализације активности за младе. Кроз овај догађај учесници ће имати прилику да истраже и развију широк спектар вештина међу којима су менторски рад и саветовање младих. Догађај је намењен пре свега искусним омладинским радницима и тренерима који желе додатно да се усавршавају на овом пољу.

Уколико сте заинтересовани за учешће на овом TCA догађају, пријавите се путем регистрационог формулара до петка, 6. новембра, до 12 часова.

За учеснике из Србије на располагању је једно место, те је препоручљиво пријавити се што раније. Језик догађаја је енглески, те су одређена питања из овог формулара постављена на енглеском језику и потребно је да их заинтересовани учесници попуне на том језику.