eTwinning контакт семинар „Настава и учење страних језика путем eTwinning-а“ у Београду

Фондацијa Темпус организује међународни eTwinning контакт семинар на тему „Настава и учење страних језика путем eTwinning-а“ у хотелу Метропол, у периоду од 28. до 30. новембра 2019. године.

Циљ семинара јесте да омогући корисницима мреже eTwinning да на предавањима и радионицама добију нова сазнања, као и да размене искуства о методама и техникама у настави страних језика.

Семинар је намењен првенствено запосленима у основним школама који желе да се упознају са примерима добре праксе и кроз радионичарски рад унапреде знања о могућностима у оквиру eTwinning платформе. Такође, учесници ће бити у могућности да се повежу са потенцијалним партнерима за сарадњу на Еразмус+ КА1 и КА2 пројектима.

Учесници треба да буду запослени у основној школи која поседује верификацију Министарства просвете, науке и технолошког развоја и да иза себе имају макар један eTwinning пројекат.

Пријављивање за учешће на семинару отворено је до 10. новембра 2019. у 23:59, а врши се путем регистрационог формулара. Са кандидатима који су ушли у ужи избор, на основу целокупне пријаве, биће обављен разговор на енглеском језику путем Skype-а.

Учешће на семинару и смештај за све учеснике у току семинара су бесплатни. Свим учесницима биће рефундирани путни трошкови према правилнику Фондације Темпус.

eTwinning је интернет портал који повезује запослене у школским и предшколским установама широм Европе са циљем да им омогући да заједнички осмишљавају и спроводе пројекте, размењују идеје и примере добре праксе, повезују ученике и обогаћују наставу.

Све додатне информације могу се добити путем телефона и е-поште:

Телефон: 011/3342 430, опција 3

Е-пошта: etwinning@tempus.ac.rs