eTwinning Meetup „Професионално усавршавање у eTwinning заједници“

Фондација Темпус – eTwinning национални тим за подршку организује eTwinning Meetup на тему „Професионално усавршавање у eTwinning заједници“ 28.12.2020, у 17.00 часова, у онлајн формату.

Фокус овог онлајн састанка биће многобројни формати онлајн професионалног усавршавања који су доступни свим валидираним корисницима на самом eTwinning порталу.

Биће речи и о видовима професионалног усавршавања у оквиру eTwinning заједнице који се у редовним околностима организују уживо и за које eTwinning национални тим спроводи селекцију.

На Meetup-у ће говорити Александра Даниловић, наставница математике у ОШ „Светислав Голубовић Митраљета“ у Батајници и eTwinning амбасадорка, која је била и учесница оваквих догађаја, а и организатор.

Meetup је намењен свима васпитачима, учитељима и наставницима из акредитованих установа заинтересованим за рад на eTwinning порталу.

За пријављивање за овај догађај потребно је попунити регистрациони упитник.

Критеријум за селекцију учесника ће бити равномерна регионална, и заступљеност типова установа, као и време подношења пријаве.

Регистрациони упитник ће бити отворен до петка, 25.12.2020, 23:59.

Након истека рока за пријаву, сви пријављени ће бити обавештени о статусу њихове пријаве, а прихваћенима ће бити послат линк за приступ овом онлајн догађају.

За додатне информације можете се обратити eTwinning Националном тиму за подршку на etwinning@tempus.ac.rs.