eTwinning Meetup „Развој дигиталних компетенција кроз eTwinning пројекте и унапређење наставе”

eTwinning Национални тим за подршку организује трећи eTwinning Meetup Развој дигиталних компетенција кроз eTwinning пројекте и унапређење наставе“, који ће се одржати 21. фебруара 2020. године, од 15 до 17 часова у просторијама Информативног центра Фондације Темпус (Београд, Теразије 39, I спрат).

Meetup је намењен свим заинтересованим наставницима и васпитачима који желе да науче или прошире своја знања о начину укључивања eTwinning пројеката у редовну наставу, као и о могућностима које пружају eTwinning партнерства. Посебна пажња биће посвећена осавремењивању наставе употребом ИКТ алата и развоју дигиталних компетенција. Meetup-у ће присуствовати и eTwinning амбасадорка Наташа Мајстровић, из Основне школе „Змај Јова Јовановић“ из Руме, која ће говорити о овим темама и поделити своје искуство са eTwinning конференције „Дигиталне компетенције и ИКТ дидактика“, одржане у Бечу у децембру прошле године.

 

Пријављивање за догађај је могуће попуњавањем регистрационог формулара. Због ограниченог броја места, Meetup-у ће моћи да присуствује само првих 30 пријављених учесника. Сви пријављени биће обавештени о статусу пријаве након затварања регистрационог формулара.

 

Рок за пријаву је 17.02.2020. године до 23:59 часова.

 

За догађај се не плаћа котизација, али учесници сами покривају трошкове пута. Догађај ће бити фотографисан у сврху обавештавања јавности о догађају.

Заинтересовани се за додатне информације могу обратити eTwinning Националном тиму за подршку на etwinning@tempus.ac.rs.