eTwinning Meetup „Razvoj digitalnih kompetencija kroz eTwinning projekte i unapređenje nastave”

eTwinning Nacionalni tim za podršku organizuje treći eTwinning Meetup Razvoj digitalnih kompetencija kroz eTwinning projekte i unapređenje nastave“, koji će se održati 21. februara 2020. godine, od 15 do 17 časova u prostorijama Informativnog centra Fondacije Tempus (Beograd, Terazije 39, I sprat).

Meetup je namenjen svim zainteresovanim nastavnicima i vaspitačima koji žele da nauče ili prošire svoja znanja o načinu uključivanja eTwinning projekata u redovnu nastavu, kao i o mogućnostima koje pružaju eTwinning partnerstva. Posebna pažnja biće posvećena osavremenjivanju nastave upotrebom IKT alata i razvoju digitalnih kompetencija. Meetup-u će prisustvovati i eTwinning ambasadorka Nataša Majstrović, iz Osnovne škole „Zmaj Jova Jovanović“ iz Rume, koja će govoriti o ovim temama i podeliti svoje iskustvo sa eTwinning konferencije „Digitalne kompetencije i IKT didaktika“, održane u Beču u decembru prošle godine.

 

Prijavljivanje za događaj je moguće popunjavanjem registracionog formulara. Zbog ograničenog broja mesta, Meetup-u će moći da prisustvuje samo prvih 30 prijavljenih učesnika. Svi prijavljeni biće obavešteni o statusu prijave nakon zatvaranja registracionog formulara.

 

Rok za prijavu je 17.02.2020. godine do 23:59 časova.

 

Za događaj se ne plaća kotizacija, ali učesnici sami pokrivaju troškove puta. Događaj će biti fotografisan u svrhu obaveštavanja javnosti o događaju.

Zainteresovani se za dodatne informacije mogu obratiti eTwinning Nacionalnom timu za podršku na etwinning@tempus.ac.rs.