eTwinning Meetup „Улога eTwinning школа у школским партнерствима за размене“

eTwinning Национални тим за подршку организује други eTwinning Мeetup „Улога eТwinning школа у школским партнерствима за размене“, који ће се одржати 26. децембра 2019. године, од 11 до 13 часова у просторијама Информативног центра Фондације Темпус (Београд, Теразије 39, I спрат). 

Meetup је намењен свим заинтересованим наставницима и васпитачима који желе да сазнају нешто више о вези између eTwinning портала и Еразмус+ пројеката, с посебним освртом на Школска партнерства за размене (КА229). На Meetup-у ће бити представљенo искуствo eTwinning амбасадорке Наташе Врапчевић, чија је установа и део пројекта Школска партнерства за размене, а о критеријумима за добијање ознаке eTwinning Школа и значају ове ознаке у КА229 пројектима говориће Ивана Митровић из Фондације Темпус.

Сви заинтересовани могу да се пријаве за догађај попуњавањем регистрационог формулара. Рок за пријаву је 24.12.2019. године до 23:59 часова.

Због ограниченог броја места, Meetup-у ће моћи да присуствује само првих 30 пријављених учесника. Сви пријављени биће обавештени о статусу пријаве након затварања регистрационог формулара.

За догађај се не плаћа котизација, али учесници сами покривају трошкове пута. Догађај ће бити фотографисан у сврху обавештавања јавности о догађају.

За додатне информације можете се обратити eTwinning Националном тиму за подршку на etwinning@tempus.ac.rs