eTwinning обука на интернету од 21. јануара до 3. фебруара 2016. године

Како бисмо представили могућности које eTwinning портал пружа запосленима у васпитно-образовним установама у Србији, Фондација Темпус –eTwinning национални тим за подршку са eTwinning амбасадорима у Србији организује обуку путем интернета у трајању од 21. јануара до 3. фебруара 2016. године. За учешће на обуци потребно је да учесници буду регистровани еТвинери.

Обука ће се састојати од свакодневних кратких активности (до 60 минута у току дана), као што су вебинари и практичне вежбе на порталу и Тwinspace-у. Први вебинар организује се у четвртак 21. јануара у 16. 00 часова, када ће учесници добити и упутства о наредним активностима.

eTwinning амбасадори у Србији и eTwinning национални тим за подршку ће на обуци представити кратак увод о eTwinning идеји, појашњења опција на порталу, прављење листе контаката, упутства за укључивање у групе, постављање материјала, креирање пројеката и укључивање у пројекте.

Пријављивање за eTwinning обуку траје до уторка 19. јануара 2016. године, до 11 часова, попуњавањем форумулара овде.

Како је број учесника ограничен, у догледно време ћете бити обавештени о статусу ваше пријаве.

Учесници добијају потврду о учешћу на обуци, када су присуствовали обуци и учестовали у свим њеним деловима. Из тог разлога је потребно да пријаву за обуку попуните својим подацима пажљиво, будући да ће се ти подаци наћи на потврди о учешћу, онако како сте их ви навели у пријави.