eTwinning obuka na internetu od 21. januara do 3. februara 2016. godine

Kako bismo predstavili mogućnosti koje eTwinning portal pruža zaposlenima u vaspitno-obrazovnim ustanovama u Srbiji, Fondacija Tempus –eTwinning nacionalni tim za podršku sa eTwinning ambasadorima u Srbiji organizuje obuku putem interneta u trajanju od 21. januara do 3. februara 2016. godine. Za učešće na obuci potrebno je da učesnici budu registrovani eTvineri.

Obuka će se sastojati od svakodnevnih kratkih aktivnosti (do 60 minuta u toku dana), kao što su vebinari i praktične vežbe na portalu i Twinspace-u. Prvi vebinar organizuje se u četvrtak 21. januara u 16. 00 časova, kada će učesnici dobiti i uputstva o narednim aktivnostima.

eTwinning ambasadori u Srbiji i eTwinning nacionalni tim za podršku će na obuci predstaviti kratak uvod o eTwinning ideji, pojašnjenja opcija na portalu, pravljenje liste kontakata, uputstva za uključivanje u grupe, postavljanje materijala, kreiranje projekata i uključivanje u projekte.

Prijavljivanje za eTwinning obuku traje do utorka 19. januara 2016. godine, do 11 časova, popunjavanjem forumulara ovde.

Kako je broj učesnika ograničen, u dogledno vreme ćete biti obavešteni o statusu vaše prijave.

Učesnici dobijaju potvrdu o učešću na obuci, kada su prisustvovali obuci i učestovali u svim njenim delovima. Iz tog razloga je potrebno da prijavu za obuku popunite svojim podacima pažljivo, budući da će se ti podaci naći na potvrdi o učešću, onako kako ste ih vi naveli u prijavi.