eTwinning oznake kvaliteta 2016/2017 – osnovne informacije i rok

Fondacija Tempus – eTwinning nacionalni tim za podršku – organizuje vebinar „eTwinning Nacionalne oznake kvaliteta 2016/2017 – osnovne informacije i rok“ koji će se održati u petak 21. aprila 2017. godine od 13 do 15 časova.

Cilj vebinara je upoznavanje korisnika sa koracima za prijavu za Nacionalne oznake kvaliteta, osnovnim informacijama i rokovima za školsku 2016/2017 godinu, kriterijumima za ocenjivanje projekata kao i inicijativom ”Move2Learn, Learn2Move”.

Oznaka kvaliteta je priznanje učesnicima eTwinning portala za izuzetan nivo učestvovanja u eTwinning projektima. Oznake kvaliteta predstavljaju javno priznanje i podsticaj kako za škole tako i za učenike. Pored toga, oznaka kvaliteta je jedan od preduslova za dobijanje evropske oznake kvaliteta i prijave za inicijativu „Move2Learn, Learn2Move“.

Za učešće na vebinaru potreban je računar sa stabilnom internet vezom. Kako je broj učesnika na vebinaru ograničen, prvih sto registrovanih učesnika pravovremeno će dobiti link za pristup vebinaru.

Prijavljivanje za vebinar je moguće isključivo putem registracionog formulara.
Rok za prijavu je 19. april 2017. do 23:59 časova.

Za dodatne informacije možete nam se obratiti na etwinning@tempus.ac.rs.

eTwinning nacionalni tim za podršku