eTwinning радионица у Нишу – Ка квалитетним eTwinning пројектима

Како бисмо представили начине како се eTwinning пројекти могу имплементирати у школски план и програм и како се пројектно оријентисана настава може применити у школама и предшколским установама у Србији, Фондација Темпус- eTwinning национални тим за подршку организује радионицу у Нишу, 20. 5. 2016. године.

eTwinning радионица Ка квалитетним eTwinning пројектима ће пажњу усмерити ка европским критеријумима за доделе ознака квалитета и начину како се могу применити у нашим школама кроз пројекте и на тај начин унапредити наставу и рад са децом. Део радионице ће бити практичног карактера.

Радионица у Нишу одржава се 20. маја 2016. године у трајању од 9.30 до 16.30 часова у Електротехничкој школи „Никола Тесла“, у улици Александра Медведева 18, Ниш. За учешће на овој радионици потребно је да попуните формулар овде.

Пријављивање за eTwinning радионицу траје до 18. маја 2016. године, до 14.00 часова.

Молимо вас да, уколико сте у могућности, са собом на радионицу понесете свој лаптоп, нетбоок, таблет или други уређај с којим можете приступити свом еТwinning профилу током семинара.

Како је број учесника ограничен, у догледно време ћете бити обавештени о статусу ваше пријаве.