eTwinning радионице у Новом Пазару и Чачку у октобру 2015. године

Како бисмо представили могућности које eTwinning портал пружа запосленима у васпитно-образовним установама у Србији, Фондација Темпус организује две eTwinning радионице, у Новом Пазару и Чачку, у октобру 2015. године.
eTwinning радионице су уводног типа и намењене су наставницима и васпитачима који се до сада нису сусретали са eTwinning програмом. Радионице ће садржати кратак увод о eTwinning идеји, појашњења основних делова и термина који се користе, као и показне и практичне вежбе о томе како направити пројекат и како користити ИКТ алате.

Радионица у Новом Пазару одржава се 22. октобра 2015. године у трајању од 9.30 до 16.00 часова у Школи за дизајн текстила и коже, у улици Вука Караџића бб. За учешће на овој радионици потребно је да попуните формулар овде.

Радионица у Чачку одржава се 23. октобра 2015. године у трајању од 9.30 до 16.00 часова, у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању, у улици Цара Душана бб. За учешће на овој радионици потребно је да попуните формулар oвде.

Пријављивање за обе eTwinning радионице траје до 20. октобра 2015. године, до 12.00 часова. Како је број учесника ограничен, у догледно време ћете бити обавештени о статусу ваше пријаве.