eTwinning radionice u Novom Pazaru i Čačku u oktobru 2015. godine

Kako bismo predstavili mogućnosti koje eTwinning portal pruža zaposlenima u vaspitno-obrazovnim ustanovama u Srbiji, Fondacija Tempus organizuje dve eTwinning radionice, u Novom Pazaru i Čačku, u oktobru 2015. godine.
eTwinning radionice su uvodnog tipa i namenjene su nastavnicima i vaspitačima koji se do sada nisu susretali sa eTwinning programom. Radionice će sadržati kratak uvod o eTwinning ideji, pojašnjenja osnovnih delova i termina koji se koriste, kao i pokazne i praktične vežbe o tome kako napraviti projekat i kako koristiti IKT alate.

Radionica u Novom Pazaru održava se 22. oktobra 2015. godine u trajanju od 9.30 do 16.00 časova u Školi za dizajn tekstila i kože, u ulici Vuka Karadžića bb. Za učešće na ovoj radionici potrebno je da popunite formular ovde.

Radionica u Čačku održava se 23. oktobra 2015. godine u trajanju od 9.30 do 16.00 časova, u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, u ulici Cara Dušana bb. Za učešće na ovoj radionici potrebno je da popunite formular ovde.

Prijavljivanje za obe eTwinning radionice traje do 20. oktobra 2015. godine, do 12.00 časova. Kako je broj učesnika ograničen, u dogledno vreme ćete biti obavešteni o statusu vaše prijave.