Позив за учествовање у eTwinning вебинарима у оквиру Недеље школа

Обавештавамо Вас да Фондација Темпус – eTwinning национални тим за подршку, у сарадњи са eTwinning амбасадорима у Србији, организује серију од три eTwinning вебинара. Вебинари се организују у оквиру Недеље школа која се одржава од 28. августа до 01. септембра 2017. године.

Први вебинар ”Како изгледа добар eTwinning пројекат” се организује 28. августа 2017. У 14 часова. Циљ вебинара је да представи карактеристике доброг пројекта и скрене пажњу на битне ставке о којима треба водити рачуна прилоком планирања и спровођења eTwinning пројекта. Пријављивање за вебинар траје до 20. августа 2017. године у 23:59 часова, попуњавањем формулара ОВДЕ.

Други вебинар ”eTwinning за почетнике” се организује 29. августа 2017. у 14 часова Вебинар је намењен наставницима који немају пуно искуства са eTwinning порталом. Циљ вебинара је да представи могућности које eTwinning портал пружа запосленима у васпитно-образовним установама у Србији, eTwinning портал и алате који се на њему налазе. Пријављивање за вебинар траје до 20. августа 2017. године у 23:59 часова, попуњавањем формулара ОВДЕ.

Трећи вебинар ”Употреба ИКТ алата у настави” се организује 31. августа 2017. У 14 часова. Циљ вебинара је да представи начине на које се eTwinning и ИКТ алате могу користити за обраду наставних јединица у редовној настави. Пријављивање за вебинар траје до 20. августа 2017. године у 23:59 часова, попуњавањем формулара ОВДЕ.

За учешће на вебинарима потребно је да учесници буду регистровани на eTwinning  порталу. С обзиром да је број учесника ограничен, о статусу ваше пријаве бићете обавештени након истека рока за пријављивање.

За све додатне информације можете се обратити eTwinning националном тиму за подршку путем телефона и е-поште:

011/3342 430
etwinning@tempus.ac.rs