Eurydice конференција 2019 „Дигиталне компетенције у иницијалном образовању наставника“

Фондација Темпус и Eurydice мрежа у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја организују конференцију „Дигиталне компетенције у иницијалном образовању наставника“ која ће се одржати 04. јула 2019. године, у хотелу Метропол Палас (Булевар краља Александра 69, Београд) са почетком у 10.30.

На конференцији ће, између осталог бити речи о интеграцији дигиталних компетенција у педагошко-психолошко-методичкe предмете на студијским програмима за иницијално образовање наставника као и интеграцији дигиталних компетенција у критеријуме за одабир рецензената за акредитацију студијских програма за иницијално образовање наставника.

Конференција је намењена пре свега представницима високошколских установа које се баве образовањем наставника. Пријаве других појединаца/представника установа које су заинтересоване за ову тему  такође ће бити размотрене.

Све заинтересоване учеснике молимо да попуне регистрациони формулар најкасније до 15. 06. 2019. у 23:00.  Регистрација је обавезна.

Дневни ред у поподневном делу предвиђа паралелне сесије који ће бити посвећене дискусији у вези са три теме, са тим што ће учесници моћи да учествују у једној по њиховом избору. Стога Вас молимо да при пријављивању за догађај одаберете тему према својим интересовањима како бисмо могли да Вас распоредимо у одговарајућу групу.

 

Нацрт програма конференције