Европска недеља младих у Србији

Европска недеља младих биће прослављена и ове године широм Старог континента, а 33 програмске земље ЕУ ће организовати преко стотину активности у част младих, као једног од три кључна стуба програма Еразмус+. Европска недељa младих се обележава у периоду 1-7. маја, а Фондација Темпус ће у Србији том приликом организовати следеће активности:

03.05. –Среда

– Вебинар о могућностима за волонтирање и размене младих у Европи кроз Еразмус+ програм. Вебинар је бесплатан и трајаће од 16 до 17 часова, а можете се регистровати ОВДЕ

04.05. – Четвртак:

– “Волонтирајте и упознајте Европу” – представљање програма волонтирања преко Европског волонтерског сервиса (ЕВС) – ЕУ Инфоцентар, Краља Милана 7, Београд од 17 часова.
Улична акција– Чика Љубина (код института “Сервантес”), Београд, од 10 до 13 часова – Заинтересовани ће моћи да се информишу о могућностима за младе у оквиру програма Еразмус+, добију информативни материјал, а биће организована и наградна игра.

05.05. – Петак:

Презентација могућности за мобилности студената и младих кроз Е+ програм – Градска библиотека Зрењанин, Трг Слободе 2, од 13.30.
Могућности за младе у оквиру Еразмус+ програма – Сајам ЕУ пројеката “ЕУ и Србија на делу”, у оквиру манифестације “Европско село”, Трг Слободе, Зрењанин, од 17-19 часова.