ЕВРОПСКЕ eTWINNING НАГРАДЕ

Европске eTwinning награде додељују се школама које спроводе квалитетне eTwinning пројекте. Постоје четири узрасне категорије: до 6 година, 7 – 11 година, 12-15 година и 16-19 година, као и посебне категорије награда. Слање пријава за такмичење за Европске награде почиње у јесен за пројекте спроведене у протеклој години. Награде се додељују победницима на годишњој eTwinning конференцији. У такмичењу за европске награде могу учествовати једино пројекти који су освојили Европску ознаку квалитета.

Пријављивање се обавља на eTwinning Live делу, када кликнете на линк који се налази испод назива Вашег пројекта који је добио Европску ознаку квалитета, и попуните одговарајућа поља.

Пре него што поднесете пријаву, саветујемо Вам да се о попуњавању пријаве договорите са партнерима свог пројекта. Само један партнер може да поднесе пријаву, а након тога остали учесници могу да додају коментаре у оквиру ове јединствене пријаве.

Поред тога, потребно је да у пријави наведете корисничко име и лозинку посетиоца, како би евалуатори пројеката имали приступ Вашем Тwinspace-у.

НАГРАЂЕНИ ПРОЈЕКТИ