ЕВРОПСКЕ eTWINNING НАГРАДЕ

Европске eTwinning награде додељују се школама које спроводе квалитетне eTwinning пројекте. Постоје три узрасне категорије: 4-10 година, 11-15 година и 16-19 година. Слање пријава за такмичење за европску награду почиње у јесен за пројекте спроведене у протеклој години. Награде се додељују победницима на годишњој eTwinning конференцији. У такмичењу за европске награде могу учествовати једино пројекти који су освојили европску ознаку квалитета.

Рок за подношење пријава за Европске награде за школску 2016/2017. годину био је 1. децембар.

Пријављивање се обавља на eTwinning Live делу, када кликнете на линк који се налази испод назива Вашег пројекта који је добио Европску ознаку квалитета, и попуните одговарајућа поља.

Пре него што поднесете пријаву, саветујемо Вам да се о попуњавању пријаве договорите са партнерима свог пројекта. Само један партнер може да поднесе пријаву, а након тога остали учесници могу да додају коментаре у оквиру ове јединствене пријаве.

Поред тога, потребно је да у пријави наведете корисничко име и лозинку посетиоца, како би евалуатори пројеката имали приступ Вашем Тwinspace-у.

Више детаља укључујћи категорије eTwinning награда можете да погледате овде.

 

НАГРАЂЕНИ ПРОЈЕКТИ