eTwinning

 

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Шта је eTwinning?                                                                                                                     


eTwinning
 је интернет портал који повезује запослене у школским и предшколским установама широм Европе са циљем да им омогући да заједнички осмишљавају и спроводе пројекте, размењујуидеје и примере добре праксе, повезују ученике и обогаћују наставу. еТwinning портал промовише сарадњу школа у Европи и шире путем употребе информационо-комуникационих технологија, пружајући при томе помоћ, подршку и готове алате. Коришћење портала је бесплатно и безбедно.

Коме је намењен eTwinning?              

Намењен је искључиво запосленима у предшколским установама, основним и средњим школама. Учитељи, наставници, васпитачи, библиотекари, педагози, психолози, професори у Србији могу се регистровати на eTwinning порталу и придружити се eTwinning заједници.

Сарадња и повезивање

eTwinning може да буде прилика за професионални развој и напредовање. Путем портала се може остварити сарадња са колегама из Европе и шире. eTwinning портал обезбеђује окружење погодно за размену идеја, искустава и савета, могућност укључивања у разне тематске групе и форуме, као и прилике да се обукама преко интернета и вебинарима развијају и наставничке и ученичке ИКТ вештине.

Детаљније о eTwinning порталу погледајте на следећим линковима:

Регистрација и валидација

Како користити портал?

Догађаји

Пројекти

Ознаке квалитета

Материјали

Често постављана питања

Контакти

Последње модификовано: December 28, 2020Публикације: