eTwinning

OPŠTE INFORMACIJE

Šta je eTwinning?                                                                                                                     

Picture1eTwinning je internet portal koji povezuje zaposlene u školskim i predškolskim ustanovama širom Evrope sa ciljem da im omogući da zajednički osmišljavaju i sprovode projekte, razmenjuju ideje i primere dobre prakse, povezuju učenike i obogaćuju nastavu. eTwinning portal promoviše saradnju škola u Evropi i šire putem upotrebe informaciono-komunikacionih tehnologija, pružajući pri tome pomoć, podršku i gotove alate. Korišćenje portala je besplatno i bezbedno.

Kome je namenjen eTwinning?

Namenjen je isključivo zaposlenima u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama. Učitelji, nastavnici, vaspitači, bibliotekari, pedagozi, psiholozi, profesori u Srbiji mogu se registrovati na eTwinning portalu i pridružiti se eTwinning zajednici.

Saradnja i povezivanje

eTwinning može da bude prilika za profesionalni razvoj i napredovanje. Putem portala se može ostvariti saradnja sa kolegama iz Evrope i šire. eTwinning portal obezbeđuje okruženje pogodno za razmenu ideja, iskustava i saveta, mogućnost uključivanja u razne tematske grupe i forume, kao i prilike da se obukama preko interneta i vebinarima razvijaju i nastavničke i učeničke IKT veštine.

Detaljnije o eTwinning portalu pogledajte na sledećim linkovima:

Registracija i validacija

Kako koristiti portal?

Događaji

Projekti

Oznake kvaliteta

Materijali

Često postavljana pitanja

Kontakti

 

Poslednje modifikovano: November 15, 2018Publikacije: