Објављени формулари за подношење пројеката мобилности и стратешких партнерстава у области младих

Фондација Темпус обавештава све заинтересоване установе и организације да су објављени следећи формулари за подношење пројектних пријава за Еразмус+ пројекте мобилности у 2018. години у оквиру припремних мера за пуноправно учешће Србије у програму Еразмус+:

Како бисте били у могућности да преузмете PDF пријавни формулар, потребно је да користите програм Adobe Acrobat, који можете преузети са следећег линка: https://get.adobe.com/reader. Да бисте правилно преузели документ, неопходно је да кликнете на формуларе десним кликом и изабретете опцију SAVE LINK AS и снимите формулар на ваш рачунар у PDF формату.

Online формуларима можете приступити пратећи следећи линк. Mолимо Вас да имате у виду да online формуларима не можете да приступите без ЕU login налога.

Образац за партнерско писмо (Mandate Letter) је доступан овде.

План активности (Activity Timetable) за волонтерске пројекте можете пронаћи овде.

Видео упутство за попуњавање пријавног формулара за КА105 мобилност младих и омладинских радника доступно је на следећем линку.

Пријаве за КА1 пројекте мобилности подносе се до 15. фебруара 2018. године до 12 часова (подне) по средњеевропском времену (GMT+1).

Пријаве за КА2 пројекте стратешких партнерстава за младе подносе се до 26. априла 2018. године до 12 часова (подне) по средњеевропском времену (GMT+1).

Сви који се интересују за подношење пријава за неки од наведених типова пројеката позивају се да обавезно погледају документе који садрже више информација и детаље о условима и правилима конкурисања у Националном позиву. Одговори на често постављана питања доступни су на следећем линку.

Пројекте према правилима програма подносе организације и институције, али се кроз њих отварају шансе за учешће појединаца.