Годишња eTwinning конференција “Унапређивање наставе употребом информационо комуникационих технологија”

Фондација Темпус ће 06. септембра 2018. године у Београду организовати годишњу eTwinning  конференцију на тему “Унапређивање наставе употребом информационо комуникационих технологија”.

Циљ конференције је да учеснике упозна са начинима употребе информационо комуникационих технологија у настави. Учесници ће имати прилику да сазнају како да прилагоде и користе постојеће материјале, али и како да креирају сопствене дигиталне материјале који би допринели интерактивнијој настави, активно укљученим ученицима и подизању дигиталних компетенција наставника и ученика. На конференцији ће бити представљени резултати истраживања Утицај eTwinning-a на школе и предшколске установе у Србији, као и добитници eTwinning признања (Националних ознака квалитета и eTwinning ознака за школе).

За учешће на конференцији, потребно је попунити регистрациони формулар најкасније до 20. августа 2018. године у 23.59 часова, након чега ће учесници добити информацију о статусу пријаве. Приликом одабира учесника, Фондација Темпус ће водити рачуна о равномерној регионалној заступљености, као и равномерној заступљености представника различитих школа и предшколских установа.

Учесницима који из других места долазе у Београд на конференцију, биће надокнађени путни трошкови у висини повратне аутобуске карте.

За додатне информације можете нам се обратити на etwinning@tempus.ac.rs.