Годишња eTwinning конференција “Пројектно оријентисана настава: оцењивање и спровођење у пракси”

Фондација Темпус ће 30. августа 2017. године организовати годишњу eTwinning конференцију на тему “Пројектно оријентисана настава” у Београду.

Циљ конференције је представљање пројектно оријентисане наставе, начина њеног спровођења у пракси и оцењивања. На конференцији ће бити представљени добитници eTwinning ознака квалитета, али и eTwinning-а као инструмент подршке пројектно оријентисаној настави. Добитници eTwinning националних ознака ће бити објављени средином августа.

За учешће на конференцији, потребно је попунити регистрациони формулар до недеље, 20. августа 2017. године у 23.59 часова, након чега ће учесници добити информацију о статусу пријаве. Приликом одабира учесника, Фондација Темпус ће водити рачуна о равномерној регионалној заступљености.

Молимо Вас да приликом попуњавања регистрационог формулара наведете и конкретне изазове са којима се срећете приликом спровођења пројектно оријентисане наставе, како бисмо на конференцији разговарали о конкретним примерима. Учесницима који из других места долазе у Београд на конференцију, биће надокнађени путни трошкови у висини повратне аутобуске карте.