Годишња eTwinning конференција у Нишу

Фондација Темпус ће организовати годишњу еТwinning конференцију 23. новембра 2016. године, у Нишу, у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању,  у улици Париске Комуне бб, са почетком у 10 часова.

Циљ конференције је представљање eTwinning-a као инструмента подршке за интерактивну наставу, педагошких аспеката и примера добре праксе. На конференцији ће бити представљени  добитници  eTwinning ознака квалитета.

Нацрт дневног реда можете погледати овде.

За учешће на конференцији, потребно је попунити регистрациони формулар до недеље, 20. новембра 2016. године у 23.59 часова, након чега ће учесници добити информацију о статусу пријаве. Приликом одабира учесника, Фондација Темпус ће водити рачуна о равномерној регионалној заступљености.

Учесницима који из других места долазе у Ниш на конференцију, биће надокнађени путни трошкови у висини повратне аутобуске карте, под условом да су запослени у васпитно-образовним установама и регистровани су чланови eTwinning портала.

За део учесника којима се одобри учешће на Конференцији, а који долазе из места удаљених више од 300 километара од Ниша, постоји могућност да Фондација Темпус обезбеди ноћење дан пре конференције, у хотелу који ће бити унапред резервисан. Потребно је да учесник, уколико је то потребно, ову опцију одабере при попуњавању пријавног формулара.