Отворенo радно место у оквиру Групе за младе у Фондацији Темпус


Фондација Темпус, као номиновано тело за децентрализовано спровођење програма Еразмус+ у Србији, је расписала конкурс за десет нових радних места. Једно радно место укључује по први пут позив у оквиру Групе за младе, тачније Саветника/це за пројекте у оквиру Групе за младе. Група за младе ће имати задатак да управља омладинском компонентом Еразмус+ програма у Србији.

 

Све информације о конкурсу можете пронаћи на овом линку https://erasmusplus.rs/konkursi-za-nova-radna-mesta/Конкурс је отворен до 28.06. 2016. године у 23:59 часова. Молимо да сва питања везана за конкурс упућујете искључиво Фондацији Темпус!

 

Подсећамо да је Влада Републике Србије је 3. марта, 2016. године донела Закључак о даљем учешћу Републике Србије у Програму Еразмус+ Европске уније. Фондација Темпус ће по том закључку вршити улогу тела одговорног за децентрализовано спровођење програма Еразмус+ у Србији.  Фондација Темпус су основали државни универзитети и која од 2002. године спроводи програме Европске уније из области образовања, док ће у новом улози, имати надлежност и над компонентом омладине и спорта и вршити улогу Националне агенције за Еразмус+ програм ЕУ. Више информација о фондацији Темпус можете пронаћи овде.