Пријава за индивидуалне консултације – разговор

Фондација Темпус – Еурогуиданце центар организује индивидуалне консултације – разговоре са са психологом/саветником, као још један начин подршке приликом доношења одлуке на питање: Шта да радим после матуре?.

Проналажење одговора на питање: Шта да радим после матуре? често прате и осећања несигурности, страха и збуњености. Неки имају доживљај као да су се заглавили и да немају никакву идеју куда и како даље или се врте у круг разматрајући опције. У оваквим и сличним ситуацијама нам је потребна додатна подршка – да нас неко саслуша, да нас охрабри, да нам помогне да пронађемо информације, да размотримо питања из другачије перспективе.

Консултације се одржавају сваког четвртка (4, 11, 18. и 25. април) у периоду од 14 до 17 часова у просторијама Инфо центра Фондације Темпус (Теразије 39, I спрат, Београд). За ученике који нису из Београда, разговори се одвијају путем Скајпа.

Заинтересовани матуранти могу да се пријаве за разговор у било ком тренутку попуњавањем регистрационог формулара у наставку текста. Након попуњавања овог формулара, а у року од неколико дана, бићете обавештени о статусу пријаве и осталим информацијама (договор о датуму и времену одржавања разговора) путем телефона на број који је наведен у пријави.

Поља означена звездицом* је обавезно попунити.

Registracioni formular za individualne konsultacije - razgovor

 

Verification