Prijava za individualne konsultacije – razgovor

Fondacija Tempus – Euroguidance centar organizuje individualne konsultacije – razgovore sa sa psihologom/savetnikom, kao još jedan način podrške prilikom donošenja odluke na pitanje: Šta da radim posle mature?.

Pronalaženje odgovora na pitanje: Šta da radim posle mature? često prate i osećanja nesigurnosti, straha i zbunjenosti. Neki imaju doživljaj kao da su se zaglavili i da nemaju nikakvu ideju kuda i kako dalje ili se vrte u krug razmatrajući opcije. U ovakvim i sličnim situacijama nam je potrebna dodatna podrška – da nas neko sasluša, da nas ohrabri, da nam pomogne da pronađemo informacije, da razmotrimo pitanja iz drugačije perspektive.

Konsultacije se održavaju svakog četvrtka (9, 16, 23. i 30. maj) u periodu od 14 do 17 časova u prostorijama Info centra Fondacije Tempus (Terazije 39, I sprat, Beograd). Za učenike koji nisu iz Beograda, razgovori se odvijaju putem Skajpa.

Zainteresovani maturanti mogu da se prijave za razgovor u bilo kom trenutku popunjavanjem registracionog formulara u nastavku teksta. Nakon popunjavanja ovog formulara, a u roku od nekoliko dana, bićete obavešteni o statusu prijave i ostalim informacijama (dogovor o datumu i vremenu održavanja razgovora) putem telefona na broj koji je naveden u prijavi.

Polja označena zvezdicom* je obavezno popuniti.

Registracioni formular za individualne konsultacije - razgovor

 

Verification