Пријава за индивидуалне консултације – разговор

Фондација Темпус – Euroguidance центар организује за матуранте индивидуалне консултације – разговоре са са психологом/саветником, као још један начин подршке приликом доношења одлуке на питање: „Шта да радим после матуре?“.

Проналажење одговора на питање: „Шта да радим после матуре?“ често прате и осећања несигурности, страха и збуњености. Неки имају доживљај као да су се заглавили и да немају никакву идеју куда и како даље или се врте у круг разматрајући опције. У оваквим и сличним ситуацијама нам је потребна додатна подршка – да нас неко саслуша, да нас охрабри, да нам помогне да пронађемо информације, да размотримо питања из другачије перспективе.

Индивидуални разговор са психологом/саветником се током новембра одржава четвртком у периоду 14 до 17 часова у просторијама Инфо Центра Фондације Темпус (Теразије 39, Београд). За ученике који нису из Београда разговори се одвијају путем скајпа.

Заинтересовани матуранти могу да се пријаве за разговор у било ком тренутку попуњавањем регистрационог формулара у наставку текста.

Након попуњавања овог формулара, у року од неколико дана бићете обавештени о статусу пријаве и осталим информацијама (договор о датуму и времену одржавања разговора) путем емаила или телефона, уколико сте навели број телефона у пријави.

Поља означена звездицом* је обавезно попунити.

Registracioni formular za individualne konsultacije - razgovor

 

Verification